Public
cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
New Commentator

Can I create a predefined label with a comma in it?

I have the following list of predefined labels in my board:

 

Acoso laboral,
Asociaciones,
Herencias y testamentos,
Impuestos, fiscalidad o tasas

 

I want Impuestos, fiscalidad o tasas to be a single label however the system won't let me escape the comma. What is the proper way to input this? 

 

 

5 Replies 5
Highlighted
Honored Contributor

Hi

 

the comma is the separator and I'm not sure how you get around that unless lithium support can change it to a different char but that may be a no as it's core platform. 

 

What about entering it as: 

Impuestos- fiscalidad o tasas

 

or could you drop the "impuestos" and go with "taxes and rates" my Spanish is limited to asking for limited food drinks and the bill so I'll say sorry for what is no doubt a poor and literal translation that no doubt wouldn't work in real world. 

Stephen

Checkout some of the stuff i've built using the platform:

Community l Ideation l Blog l Product Hubs l Check & Report l Service Status 



My latest Ideas: Vanity URL Manager l @mention Roles l  LSW Password Policy


Highlighted
Khoros Alumni (Retired)

Let's just resort to the unicode classic and use a unicode character that looks like a comma 😉

You almost cannot tell the difference between Impuestos, fiscalidad o tasas and Impuestos,fiscalidad o tasas with latter just having a slightly wider spacing. Hope this works for you.

 

 


Khoros Best Practice until August 2019. Onwards posting as Claudius.
Learn how to master Khoros. Learn Best Practice in the Community Documentation
If you appreciate my efforts, please give me a kudo ↓
Accept as solution to help others find it faster.
Highlighted

Looks like it won't accept any version of Unicode unfortunately. 

Highlighted

Yeah, I think we're just going to have to go without the comma for now.
Highlighted
Khoros Alumni (Retired)


irodriguez wrote:

Looks like it won't accept any version of Unicode unfortunately. 


I did set it up on our stage community on Lithium version 17.2 and it worked all the way from setup in admin to actual usage on a post.

 

What's the error message you ran into and at which point?


Khoros Best Practice until August 2019. Onwards posting as Claudius.
Learn how to master Khoros. Learn Best Practice in the Community Documentation
If you appreciate my efforts, please give me a kudo ↓
Accept as solution to help others find it faster.