Public
Esteemed Contributor

Drag and drop images on posts - anyone seeing issues?

We are seeing an issue in the text editor drag and drop functionality that we've not seen before and wondering if anyone else is too. 

When you drag any image from your own files on screen it presented two target areas to drop your file into. If you drop it on the top one which looks like it's the post body area then it opens the image in a new tab and when you return to your original post creation screen you're stuck in this view with no way to get out of it other than reload.

If you drop it on the lower target area it performs as expected and adds the image as an attachment.

DragandDrop.png

Wondering if it's just us but raising a support ticket anyway. 

Community Specialist | Esri Community
4 Replies 4
Honored Contributor

Yes, that's my experience here on Atlas @elbranscomb.

The image opens in a new tab and you can't make your post. I'm using Chrome on a Macbook.

Jason

 

Generic1.jpg

Valued Contributor

I noticed this issue the other day as well in our community.

New Commentator

We were hoping this would be working consistently as well.

Any news on this?  21.7 dropped on July 30th.  Did that version break something?

Khoros Staff

This issue is fixed and will be deployed to all communities by the end of next week. 

Welcome to the Technology board!

Curious about our platform? Looking to connect on social technology? You've come to the right place!

Are you a Khoros customer? For direct assistance from our Support team, please visit the Support Forum.