Public
cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Not applicable

Labels and site search

Hello everyone,

My community recently migrated to Lithium from Jive, so I am still new to the intricacies of the Lithium platform. I am struggling to find an answer to this question posed by one of our tech support engineers: "A quick question around advance search , within a specific forum say “Community -> [Category Name] -> [Board name]” if I navigate to topics with particular label say “Community -> [Category Name] -> [Board name] -> Topics with Label: Customization”  and start searching, it by default starts searching in entire board. What is the best way to do an advance search and filter by specific Label?"

 

Per the documentation on labels, it seems like labels are not taken into account in the site search. You cannot search on a label, nor can you filter any search results based on a label. Is my understanding of this correct? If so, why? (Most importantly why, since I can't seem to find an explanation for it.)

 

Thanks for any insight, 

Linda

 

3 Replies 3
Highlighted
Honored Contributor

@Inactive User

Advance search works on the bases of labels also.  Can you please share that label documentation.

Give kudos if you find my posts helpful or mark solution if it answers your query
Highlighted
Not applicable

@VikasB How? Can you please elaborate? Filtering by labels is not presented as an option in advanced search. Is there a setting that I am missing? 

Highlighted

@Inactive User

Apologies, we are using the custom search approach.
This thread can be helpful for you 
https://community.lithium.com/t5/Online-Communities/Customize-Advanced-Search-Options/m-p/325163#M3489
F
or reference, you can check lithium community search here also (Label working)
https://community.lithium.com/t5/forums/searchpage/tab/message?filter=location&q=error&location=board:studio&collapse_discussion=true
But unfortunately, there is no option displayed for label filtering so I would suggest you raise a ticket to support so not sure but might be they need to enable it. 

Give kudos if you find my posts helpful or mark solution if it answers your query