Khoros Atlas Logo

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-570980%22%20slang%3D%22en-US%22%3Enotifications%20not%20sent%20for%20some%20of%20the%20articles%20published%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-570980%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI'm%20observing%20that%20under%20some%20of%20the%20scenarios%2C%20notification%20emails%20are%20not%20being%20sent%20out.%3C%2FP%3E%3CP%3E1.%20When%20I%20create%20a%20new%20article%2C%20save%20a%20draft%20and%20publish%2C%20the%20notification%20is%20not%20sent%20out.%3C%2FP%3E%3CP%3E2.%20When%20I%20create%20a%20new%20article%20and%20publish%20it%2C%20the%20notification%20is%20sent%20out.%3C%2FP%3E%3CP%3E3.%20When%20I%20switch%20users%20and%20publish%20an%20article%2C%20the%20notification%20is%20not%20sent%20out.%3C%2FP%3E%3CP%3E4.%20There%20are%20instances%20where%20users%20are%20subscribed%20to%20the%20KB%3B%20I'm%20also%20subscribed%20to%20the%20same%20KB.%20The%20users%20report%20that%20no%20notification%20was%20received%2C%20while%20I%20receive%20a%20notification%20for%20the%20same%20article.%3C%2FP%3E%3CP%3EAny%20solutions%20or%20if%20anyone%20else%20has%20had%20similar%20experiences%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Occasional Contributor
Occasional Contributor

notifications not sent for some of the articles published

I'm observing that under some of the scenarios, notification emails are not being sent out.

1. When I create a new article, save a draft and publish, the notification is not sent out.

2. When I create a new article and publish it, the notification is sent out.

3. When I switch users and publish an article, the notification is not sent out.

4. There are instances where users are subscribed to the KB; I'm also subscribed to the same KB. The users report that no notification was received, while I receive a notification for the same article.

Any solutions or if anyone else has had similar experiences?

0 Kudos
3 Replies 3
Highlighted
Honored Contributor Honored Contributor
Honored Contributor

Re: notifications not sent for some of the articles published

Hi @srinivasp - what do your default notification settings look like for KB related notifications? 

Screen Shot 2020-02-28 at 9.10.12 AM.png

----------------------------------

Lili McDonald
Community Professional
Connect on LinkedIn
Reply
Loading...
Highlighted
Occasional Contributor
Occasional Contributor

Re: notifications not sent for some of the articles published

srinivasp_0-1582906572549.pngsrinivasp_1-1582906599715.png

 

 

0 Kudos
Reply
Loading...
Highlighted
Honored Contributor Honored Contributor
Honored Contributor

Re: notifications not sent for some of the articles published

Using a regular user account (meaning, no special permissions) - I subscribed to a KB.
Then, using my Admin account, I tested your scenarios. Here are the results:

1. When I create a new article, save a draft and publish, the notification is not sent out.
- If the user has a role that has permissions to start articles/edit drafts, then the user receives an email notification even before publishing. The email notification states that a user "drafted a new article."
- If the user has no special permissions, when publishing the draft from the KB Dashboard, the user receives notification that a user "posted a new article."

2. When I create a new article and publish it, the notification is sent out.
- Same result.

3. When I switch users and publish an article, the notification is not sent out.
- Not sure how to test this. What's the difference in the user accounts?

4. There are instances where users are subscribed to the KB; I'm also subscribed to the same KB. The users report that no notification was received, while I receive a notification for the same article.
- Is it possible it is related to what I stated under #1 - that your account has special permissions for managing articles in that KB and therefore you are receiving notifications for drafts, ready to review, etc?

----------------------------------

Lili McDonald
Community Professional
Connect on LinkedIn
0 Kudos
Reply
Loading...