Public
cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Adept

custom content is showing differently

we have a custom content component that is marked up like 

 

<a class="lia-button lia-button-primary" href="/t5/tkb/dashboardpage/">All unplublished articles</a>

 

The custom content is added to the TKB Dashboard Page. 

When we navigate to /t5/tkb/dashboardpage/tkb-id/kb_troubleshooting-scanning-issues

it shows a hyperlink that was configured previously, 

the button as it should show, is only w

 

2022-08-01 22_07_02-Forum - Knowledge Base Article Dashboard - Lansweeper Community - Brave.png

 

Anybody an idea of what is going on here?

 

#custom-content

5 Replies 5

not so sure how WordPress is involved here.   We have created a link on our Khoros TKB dashboard page, 

When we navigate to /t5/tkb/dashboardpage/tkb-id/<related tkb>

we see 

wrong-custom-content.png

 

 

however, the custom content we have configured is 

we have a custom content component that is marked up like 

<a class="lia-button lia-button-primary" href="/t5/tkb/dashboardpage/">All unplublished articles</a>

 

and should show 

2022-08-01 22_07_02-Forum - Knowledge Base Article Dashboard - Lansweeper Community - Brave.png

 

This only shows when we navigate to 

/t5/tkb/dashboardpage/

@MarkAtTruth Thank you for tagging. Looks like one of our Mods moved the spammer's comment to spam quarantine. 

Moderator

@etisson It looks like a CSS issue and depends on your likely custom skin. Support could look into this and help.

Hi @etissonI have passed on your query to support. They will check and help.

 

Welcome to the Technology board!

Curious about our platform? Looking to connect on social technology? You've come to the right place!

Are you a Khoros customer? For direct assistance from our Support team, please visit the Support Forum.