Khoros Atlas Logo

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-557559%22%20slang%3D%22en-US%22%3EReply%20button%20not%20working%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-557559%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EWindows%20Firefox%20desktop%3C%2FP%3E%3CP%3ETo%20click%20reply%20on%20a%20thread%2C%20I%20need%20to%20right%20click%20and%20open%20in%20new%20tab.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-557866%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Reply%20button%20not%20working%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-557866%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EMust%20be%20something%20related%20to%20your%20local%20setup%20indeed%20as%20it's%20working%20with%20my%20Internet%20Explorer%2011.535.%20Maybe%20you%20have%20a%20local%20firewall%20rule%20blocking%20fetching%20of%20certain%20JavaScript%26nbsp%3Bresources%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-557801%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Reply%20button%20not%20working%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-557801%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fcommunity.khoros.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F4570%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Claudius%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20tried%20using%20Internet%20Explorer%20and%20have%20the%20same%20issue%20so%20it%20might%20just%20be%20my%20computer.%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks%20for%20looking%20into%20it.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-557608%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Reply%20button%20not%20working%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-557608%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3ECannot%20reproduce%20on%20Firefox%2071%20on%20Windows%2010.%20Just%20opened%20Firefox%20browser%20without%20any%20previous%20tabs%20open.%20Browsed%20to%20Atlas%20and%20this%20topic%20and%20hit%20reply%3A%20The%20message%20editor%20opened%20below.%20Then%20I%20signed%20in%20and%20tried%20the%20same%20and%20worked%20as%20well.%3C%2FP%3E%3CP%3EDoes%20the%20problem%20persist%20for%20you%20today%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
Occasional Advisor
Occasional Advisor

Reply button not working

Jump to solution

Windows Firefox desktop

To click reply on a thread, I need to right click and open in new tab.

0 Kudos
3 Replies 3
Highlighted
Honored Contributor
Honored Contributor

Re: Reply button not working

Jump to solution

Cannot reproduce on Firefox 71 on Windows 10. Just opened Firefox browser without any previous tabs open. Browsed to Atlas and this topic and hit reply: The message editor opened below. Then I signed in and tried the same and worked as well.

Does the problem persist for you today?

If you appreciate my efforts, please give me a kudo ↓
Accept as solution to help others find it faster.
0 Kudos
Reply
Loading...
Highlighted
Occasional Advisor
Occasional Advisor

Re: Reply button not working

Jump to solution

Hi @Claudius 

I tried using Internet Explorer and have the same issue so it might just be my computer.

Thanks for looking into it.

0 Kudos
Reply
Loading...
Honored Contributor
Honored Contributor

Re: Reply button not working

Jump to solution

Must be something related to your local setup indeed as it's working with my Internet Explorer 11.535. Maybe you have a local firewall rule blocking fetching of certain JavaScript resources?

If you appreciate my efforts, please give me a kudo ↓
Accept as solution to help others find it faster.
Reply
Loading...