cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Atlas Suggestions
We want this to be the best community it can possibly be! So let us know what you think, or how we can help improve your experience on Atlas. Please be sure to follow the Idea submission guidelines.
Hi Lithium Team,   We are trying to copy the following content "You might have read our previous post about the many benefits of membership in the Community. You are gaining confidence and ready to go! But if you are yearning for more info on ho... See more...
Hi Lithium Team,   We are trying to copy the following content "You might have read our previous post about the many benefits of membership in the Community. You are gaining confidence and ready to go! But if you are yearning for more info on how to grow your business" in our community using Edge Browser and after posting the most of them are converting into the Special characters. Is there any workaround to overcome this.       Thanks, Abhishek Illindra  
Hey Lithium,   I'm wondering why  {   cursor :   not-allowed ;} is being used on some of the pages here since the redesign, notably on the viewprofilepage. When hovering over someone's badges, their avatar or username, cursor:not-allowed is use... See more...
Hey Lithium,   I'm wondering why  {   cursor :   not-allowed ;} is being used on some of the pages here since the redesign, notably on the viewprofilepage. When hovering over someone's badges, their avatar or username, cursor:not-allowed is used, and it makes for an odd visual experience.   Maybe it's just me   😃
I just submitted an idea and got a double confirmation. Both with working URLs:
I saw strange bug today on Lithosphere community as i am not getting any notification for any feeds. https 😕 /lithosphere.lithium.com/t5/kudos/messagepage/board-id/studio/message-id/15536/tab/all-users If you check above post, i have r... See more...
I saw strange bug today on Lithosphere community as i am not getting any notification for any feeds. https 😕 /lithosphere.lithium.com/t5/kudos/messagepage/board-id/studio/message-id/15536/tab/all-users If you check above post, i have received 1 kudo from author on Monday morning. But its not appearing in  my notification feeds page, see attached screenshot of feeds page as well. I am not getting notification for the posts I have subscribed after Saturday. I have added one post in the community today morning and I am not getting any kind of new notifications for that as well, and i have not changed any of the settings in between.  Don't know if its happening for others as well.      
Tags (1)
At top right of Community, when we're logged in, we see a block status indicators.   Username, pulldown, Avatar   space, Bell icon, # of unread Notifications, space, Envelope icon, # of unread Inbox Messages, Help.        All are ... See more...
At top right of Community, when we're logged in, we see a block status indicators.   Username, pulldown, Avatar   space, Bell icon, # of unread Notifications, space, Envelope icon, # of unread Inbox Messages, Help.        All are linked, except for # of unread Notifications.  This is inconsitent with the # of unread Inbox Messages, which is linked.   I find myself wondering why a non-zero numberical indicator won't click through to something as it does just to the right and on most other sites with notifications.    
Search is overlapping in header in mobile devices for home page when header is scroll to sticky.      
The following article shows an unexpected error https://community.lithium.com/t5/Community-API-v2/Image-resource/ta-p/128367 browsing a bit further it seems quite a few community topic/article nodes are showing the same, i.e. also this: https:... See more...
The following article shows an unexpected error https://community.lithium.com/t5/Community-API-v2/Image-resource/ta-p/128367 browsing a bit further it seems quite a few community topic/article nodes are showing the same, i.e. also this: https://community.lithium.com/t5/Suggestions-for-our-community/Can-t-complete-community-profile-by-connecting-to-Klout/td-p/212605   The full error is: An Unexpected Error has occurred. Your request failed. Please contact your system administrator and provide the date and time you received the error and this Exception ID: 15A7AB48.
Currently, on the community homepage, I see this:     When I click on complete, and choose either the Facebook or Twitter options, I am redirected to an "unable to connect" page.   The redirect URL for Twitter that I see is as follo... See more...
Currently, on the community homepage, I see this:     When I click on complete, and choose either the Facebook or Twitter options, I am redirected to an "unable to connect" page.   The redirect URL for Twitter that I see is as follows:   https://localhost:5000/authhub/auth/twitter?redirectUrl=http://community.lithium.com/t5/integratedprofile/redirectionpage/klout-connect-method/twitter?dest_url%3Dhttp%3A%2F%2Fcommunity.lithium.com%2F&errorRedirectUrl=http://community.lithium.com/t5/integratedprofile/redirectionpage/klout-connect-method/twitter?dest_url%3Dhttp%3A%2F%2Fcommunity.lithium.com%2F&signature=GYCKv3l02RD2weAruG1H7I6rxxmwKPYxq0CWZ39C%2Ftg%3D&timestamp=1452702399369&company=LIA   Thanks!
Tags (1)
It seems Lithium rolled some permissions as I am not able to access the support forum and Idea section. I guess all users are experiencing the same behavior.  It redirecting to access denied page. 
Maybe it's just my browser(latest Chrome, Win 8.1), but when I'm logged out, on page load, the FB connect button in the Lithium community header starts out normal and shrinks in front of my eyes. Is this how it's supposed to look?  
The "IM screen names" section on the user profile page still contains a field for "MSN Messenger screen name". MSN Messenger has been replaced by Skype in April 2013. Time to remove this field here on the Lithium Community ... and probably also in t... See more...
The "IM screen names" section on the user profile page still contains a field for "MSN Messenger screen name". MSN Messenger has been replaced by Skype in April 2013. Time to remove this field here on the Lithium Community ... and probably also in the core Lithium platform.
Hi Lithium Team,   Top Solution component UX is misplaced in all the list page in the Community. Thanks, Abhishek     
This could be a possible issue with how the stats are being displayed in the hover box and other areas on community, I think the hover box covers the global scope whereas user card doesn't. Some of the examples in the attached file.
Hi all,   Upload of a new avatar doesn't seem to be working for me in the Lithium Community - I get an empty/blank overlay popup when I select the option form my profile settings, but no ability to actually follow through.   Something I'm mi... See more...
Hi all,   Upload of a new avatar doesn't seem to be working for me in the Lithium Community - I get an empty/blank overlay popup when I select the option form my profile settings, but no ability to actually follow through.   Something I'm missing, or is something up?   Thnaks!   ScottyJ
On some ideas with multiple pages of comments, I'm unable to see any comments after the first page.     This occurred in Firefox 45.0.1 and Chrome. Clearing cache/cookies did not make a difference.   Here are some ideas I noticed th... See more...
On some ideas with multiple pages of comments, I'm unable to see any comments after the first page.     This occurred in Firefox 45.0.1 and Chrome. Clearing cache/cookies did not make a difference.   Here are some ideas I noticed this on:   Automated quarantine moderation Threaded Private Messages Be able to schedule reports
I'm still seeing duplicate notifcations in this community.   If I get Kudos, I see two nofictions.     I'm I"m #@mentioned, I see two notifcations.   This was previously reported.  Seems simple enough to fix considering the business Lith... See more...
I'm still seeing duplicate notifcations in this community.   If I get Kudos, I see two nofictions.     I'm I"m #@mentioned, I see two notifcations.   This was previously reported.  Seems simple enough to fix considering the business Lithium is in.
I noticed the Lithium Community homepage is broken this morning in Firefox 40x, IE 11, and Chrome. The sidebar components have been shifted and the blog components are missing. Opening in incognitio mode displays the homepage as expected.
When using the iPhone app for Lithium Community, what login details do you use? Normally I use Facebook Connect when logging into the web/desktop version.
Hi, on our profiles the view all button for recent posts seems to be the wrong colour? It's white which is quite hard to read.  
Tags (2)
Just a grouch I'm having - the smilies appear to be 'floating' as supertext rather than inline... 😞