cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Atlas Suggestions
We want this to be the best community it can possibly be! So let us know what you think, or how we can help improve your experience on Atlas. Please be sure to follow the Idea submission guidelines.
This could be a possible issue with how the stats are being displayed in the hover box and other areas on community, I think the hover box covers the global scope whereas user card doesn't. Some of the examples in the attached file.
Hi all,   Upload of a new avatar doesn't seem to be working for me in the Lithium Community - I get an empty/blank overlay popup when I select the option form my profile settings, but no ability to actually follow through.   Something I'm mi... See more...
Hi all,   Upload of a new avatar doesn't seem to be working for me in the Lithium Community - I get an empty/blank overlay popup when I select the option form my profile settings, but no ability to actually follow through.   Something I'm missing, or is something up?   Thnaks!   ScottyJ
This has been happening forever, so I figure I'll finally say something When you open the dev site, and go to search, "community" is never an option.  It only becomes an option if you drill down to the community sub section, then click search, and ... See more...
This has been happening forever, so I figure I'll finally say something When you open the dev site, and go to search, "community" is never an option.  It only becomes an option if you drill down to the community sub section, then click search, and now it appears as a filter.      
Hi Team, There is loader image on notifications feed page, which is always displaying at the bottom of the page without clicking on show more or any link on the page.          
Hi Team @AndyK ,   Please see this error: An Unexpected Error has occurred. Your request failed. Please contact your system administrator and provide the date and time you received the error and this Exception ID: 1B1A3BF3. Click your brows... See more...
Hi Team @AndyK ,   Please see this error: An Unexpected Error has occurred. Your request failed. Please contact your system administrator and provide the date and time you received the error and this Exception ID: 1B1A3BF3. Click your browser's Back button to continue. Return to my original page    
Tags (1)
Hi Team and @AndyK , Please see screenshot for reference.  
Hi team! I just failed to send a PM and I thought you might want to know. I failed for 2 reasons: (1) There was apparently invalid HTML in my response - but ALL I did was type in the editor.  (2) After attempting to submit a couple of times (i... See more...
Hi team! I just failed to send a PM and I thought you might want to know. I failed for 2 reasons: (1) There was apparently invalid HTML in my response - but ALL I did was type in the editor.  (2) After attempting to submit a couple of times (it kept telling me I had invalid HTML but that it had been removed), I hit the flood limit and can't send for a while. Maybe my HTML permissions are too limited to be able to even type basic text somehow? And maybe you could boost up the flood limit a bit. Cheers!
Hello Khoros team, The redesigned site is simply awesome! Just observed the following - maybe you could take a quick look. 1. The information / warning message on the pink strip below the navigation is not visible. See screenshot below: ... See more...
Hello Khoros team, The redesigned site is simply awesome! Just observed the following - maybe you could take a quick look. 1. The information / warning message on the pink strip below the navigation is not visible. See screenshot below: I can see it only when I zoom to 125% on my laptop.  2. I can't see all the menu items under 'Atlas Hub' and there is no scroll bar either. I can see all the options only when I zoom to 80% on my laptop. Thanks, Srujana.  
Here on Atlas, I searched for "private message". See screenshot of what I see when I do this. Note the "Showing results for private message, direct message & dm": There is only ONE result for the query "private message, direct message, & dm... See more...
Here on Atlas, I searched for "private message". See screenshot of what I see when I do this. Note the "Showing results for private message, direct message & dm": There is only ONE result for the query "private message, direct message, & dm" But, if I click the "Show private message only" link, I get many more results. Seems like the search synonyms (or some similar feature) are restricting the search unnaturally. Should be giving results for "private message" OR "direct message" OR "dm", but it appears the results are actually AND. Not sure if this is a general Khoros bug or something about the config here on atlas.    
I saw strange bug today on Lithosphere community as i am not getting any notification for any feeds. https 😕 /lithosphere.lithium.com/t5/kudos/messagepage/board-id/studio/message-id/15536/tab/all-users If you check above post, i have r... See more...
I saw strange bug today on Lithosphere community as i am not getting any notification for any feeds. https 😕 /lithosphere.lithium.com/t5/kudos/messagepage/board-id/studio/message-id/15536/tab/all-users If you check above post, i have received 1 kudo from author on Monday morning. But its not appearing in  my notification feeds page, see attached screenshot of feeds page as well. I am not getting notification for the posts I have subscribed after Saturday. I have added one post in the community today morning and I am not getting any kind of new notifications for that as well, and i have not changed any of the settings in between.  Don't know if its happening for others as well.      
Tags (1)
Search is overlapping in header in mobile devices for home page when header is scroll to sticky.      
It seems Lithium rolled some permissions as I am not able to access the support forum and Idea section. I guess all users are experiencing the same behavior.  It redirecting to access denied page. 
Hi Lithium Team,   Top Solution component UX is misplaced in all the list page in the Community. Thanks, Abhishek     
On some ideas with multiple pages of comments, I'm unable to see any comments after the first page.     This occurred in Firefox 45.0.1 and Chrome. Clearing cache/cookies did not make a difference.   Here are some ideas I noticed th... See more...
On some ideas with multiple pages of comments, I'm unable to see any comments after the first page.     This occurred in Firefox 45.0.1 and Chrome. Clearing cache/cookies did not make a difference.   Here are some ideas I noticed this on:   Automated quarantine moderation Threaded Private Messages Be able to schedule reports
I'm still seeing duplicate notifcations in this community.   If I get Kudos, I see two nofictions.     I'm I"m #@mentioned, I see two notifcations.   This was previously reported.  Seems simple enough to fix considering the business Lith... See more...
I'm still seeing duplicate notifcations in this community.   If I get Kudos, I see two nofictions.     I'm I"m #@mentioned, I see two notifcations.   This was previously reported.  Seems simple enough to fix considering the business Lithium is in.
I noticed the Lithium Community homepage is broken this morning in Firefox 40x, IE 11, and Chrome. The sidebar components have been shifted and the blog components are missing. Opening in incognitio mode displays the homepage as expected.
When using the iPhone app for Lithium Community, what login details do you use? Normally I use Facebook Connect when logging into the web/desktop version.
Hi, on our profiles the view all button for recent posts seems to be the wrong colour? It's white which is quite hard to read.  
Tags (2)
Just a grouch I'm having - the smilies appear to be 'floating' as supertext rather than inline... 😞
Hi!   First congratulation for the new Community Look , good work!   Just one thing about it , it is sometimes quite difficult to read the articles. For instance http://community.lithium.com/t5/developers-knowledge-base/FreeMarker-context-... See more...
Hi!   First congratulation for the new Community Look , good work!   Just one thing about it , it is sometimes quite difficult to read the articles. For instance http://community.lithium.com/t5/developers-knowledge-base/FreeMarker-context-objects-and-directives/ta-p/9217   The line-height (16.5px) is a bit too small, and i think i would be more clear and smoother for readers to set it around 25px. (i know it's a huge task with inline styles  and other things  inherited from the latest version...)   Kind Regards   JC  
Tags (1)