cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Atlas Suggestions
We want this to be the best community it can possibly be! So let us know what you think, or how we can help improve your experience on Atlas. Please be sure to follow the Idea submission guidelines.
Not a big deal, see image, name is to big causing some weirdness
0 Kudos
This has been happening forever, so I figure I'll finally say something When you open the dev site, and go to search, "community" is never an option.  It only becomes an option if you drill down to the community sub section, then click search, and ... See more...
This has been happening forever, so I figure I'll finally say something When you open the dev site, and go to search, "community" is never an option.  It only becomes an option if you drill down to the community sub section, then click search, and now it appears as a filter.      
They aren’t pretty. 
0 Kudos
See screenshot. Banner isn’t being friendly on mobile  
0 Kudos
Hi Team, There is loader image on notifications feed page, which is always displaying at the bottom of the page without clicking on show more or any link on the page.          
Hi Team @AndyK ,   Please see this error: An Unexpected Error has occurred. Your request failed. Please contact your system administrator and provide the date and time you received the error and this Exception ID: 1B1A3BF3. Click your brows... See more...
Hi Team @AndyK ,   Please see this error: An Unexpected Error has occurred. Your request failed. Please contact your system administrator and provide the date and time you received the error and this Exception ID: 1B1A3BF3. Click your browser's Back button to continue. Return to my original page    
Tags (1)
Hi Team and @AndyK , Please see screenshot for reference.  
Unexpected error on pages. https://community.khoros.com/t5/Khoros-Communities-Ideas/Search-Component-Text-in-Studio/idi-p/87052 https://community.khoros.com/t5/Khoros-Communities-Ideas/Improvement-in-Component-search-in-studio/idi-p/196210  
Hi team! I just failed to send a PM and I thought you might want to know. I failed for 2 reasons: (1) There was apparently invalid HTML in my response - but ALL I did was type in the editor.  (2) After attempting to submit a couple of times (i... See more...
Hi team! I just failed to send a PM and I thought you might want to know. I failed for 2 reasons: (1) There was apparently invalid HTML in my response - but ALL I did was type in the editor.  (2) After attempting to submit a couple of times (it kept telling me I had invalid HTML but that it had been removed), I hit the flood limit and can't send for a while. Maybe my HTML permissions are too limited to be able to even type basic text somehow? And maybe you could boost up the flood limit a bit. Cheers!
Hi ya'll! I'm having trouble sending private messages here. I write the private message and click "Send", but then it seems that the page BEHIND the modal jumps a little, and nothing else happens. I don't think the PM actually sends. Is this jus... See more...
Hi ya'll! I'm having trouble sending private messages here. I write the private message and click "Send", but then it seems that the page BEHIND the modal jumps a little, and nothing else happens. I don't think the PM actually sends. Is this just me / my browser or are others experiencing this as well? Cheers!
0 Kudos
Hi! I am trying to find a group hub I'm in here in Atlas (for a beta), but I can't find it via the home page or navigation... I don't think. I may well be missing something, but I don't see a "Group Hubs" section on the home page nor anything in t... See more...
Hi! I am trying to find a group hub I'm in here in Atlas (for a beta), but I can't find it via the home page or navigation... I don't think. I may well be missing something, but I don't see a "Group Hubs" section on the home page nor anything in the top nav that would take me there. Sure, I can search, but it seems odd I can't navigate there at all. Thanks!
I noticed this on my Ipad, phone and desktop but it seems the component text is going outside of the area and the size and distribution of leaders looks out of proportion to me. You may want to have a look.   Other than that, I think the ... See more...
I noticed this on my Ipad, phone and desktop but it seems the component text is going outside of the area and the size and distribution of leaders looks out of proportion to me. You may want to have a look.   Other than that, I think the redesign looks pretty good!!  
0 Kudos
Seeing a lot of posts from new users that are duplicates of old threads - so it seems to be spammers. I reported some of the posts, but perhaps there's an underlying issue.  🤔
0 Kudos
When subscribing to updates or subscribing to the RSS feed for Khoros outages at status.khoros.com, it is an all-or-nothing subscription.  This means that we receive  outage notifications even for the Khoros products that we do not own, which just f... See more...
When subscribing to updates or subscribing to the RSS feed for Khoros outages at status.khoros.com, it is an all-or-nothing subscription.  This means that we receive  outage notifications even for the Khoros products that we do not own, which just feel like spam. In my team's situation, we only care about outages for Khoros JX and Khoros Community, but we receive emails and text messages for Khoros Care and Khoros Marketing outages as well, which don't apply to us.  The same is true  for our RSS integration in Slack.  (shown below) It would be very helpful if the outage reports were segregated by product so that we could only subscribe to the products we care about.
0 Kudos
Hello Khoros team, The redesigned site is simply awesome! Just observed the following - maybe you could take a quick look. 1. The information / warning message on the pink strip below the navigation is not visible. See screenshot below: ... See more...
Hello Khoros team, The redesigned site is simply awesome! Just observed the following - maybe you could take a quick look. 1. The information / warning message on the pink strip below the navigation is not visible. See screenshot below: I can see it only when I zoom to 125% on my laptop.  2. I can't see all the menu items under 'Atlas Hub' and there is no scroll bar either. I can see all the options only when I zoom to 80% on my laptop. Thanks, Srujana.  
Noticed this little bug today... It looks like the email notification you receive for edits to post is missing the hyperlink to the post.  Example: The title of the post should be a hyperlink, like in the standard new post notification em... See more...
Noticed this little bug today... It looks like the email notification you receive for edits to post is missing the hyperlink to the post.  Example: The title of the post should be a hyperlink, like in the standard new post notification email:   Thanks!
0 Kudos
Here on Atlas, I searched for "private message". See screenshot of what I see when I do this. Note the "Showing results for private message, direct message & dm": There is only ONE result for the query "private message, direct message, & dm... See more...
Here on Atlas, I searched for "private message". See screenshot of what I see when I do this. Note the "Showing results for private message, direct message & dm": There is only ONE result for the query "private message, direct message, & dm" But, if I click the "Show private message only" link, I get many more results. Seems like the search synonyms (or some similar feature) are restricting the search unnaturally. Should be giving results for "private message" OR "direct message" OR "dm", but it appears the results are actually AND. Not sure if this is a general Khoros bug or something about the config here on atlas.    
Windows Firefox desktop To click reply on a thread, I need to right click and open in new tab.
0 Kudos
I am just cleaning up my message drafts here on Atlas. When attempting to discard a draft reply on an old content piece which I cannot access any more I get two unexpected errors: Two unexpected errors when deleting a message draft The con... See more...
I am just cleaning up my message drafts here on Atlas. When attempting to discard a draft reply on an old content piece which I cannot access any more I get two unexpected errors: Two unexpected errors when deleting a message draft The content piece is https://community.khoros.com/t5/tkb/articleeditorpage/tkb-id/communitydisplay/message-uid/108561/load-autosave/true on https://community.khoros.com/t5/Community-display/tkb-p/communitydisplay - Not sure if either still exists as I get a permission error on both.
0 Kudos
The styling for the font used for content mentions is overwriting the default font of the community with FontAwesome (the font that is necessary for the interaction style icon in front only). See this content mention as an example: Content Mentions ... See more...
The styling for the font used for content mentions is overwriting the default font of the community with FontAwesome (the font that is necessary for the interaction style icon in front only). See this content mention as an example: Content Mentions - No email notification?   This is actually a platform bug so would be great to get it fixed on the base responsive skin.