Atlas Suggestions
We want this to be the best community it can possibly be! So let us know what you think, or how we can help improve your experience on Atlas. Please be sure to follow the Idea submission guidelines.
Hi Lithium Team,   We are trying to copy the following content "You might have read our previous post about the many benefits of membership in the Community. You are gaining confidence and ready to go! But if you are yearning for more info on ho... See more...
Hi Lithium Team,   We are trying to copy the following content "You might have read our previous post about the many benefits of membership in the Community. You are gaining confidence and ready to go! But if you are yearning for more info on how to grow your business" in our community using Edge Browser and after posting the most of them are converting into the Special characters. Is there any workaround to overcome this.       Thanks, Abhishek Illindra  
Hi Team,   We observed a bug in the Community Search Page. If we had any replies to the thread it will display as "Show results in replies/Comments". If the reply link contains any link or mention the UI of the page is disturbing and if contains... See more...
Hi Team,   We observed a bug in the Community Search Page. If we had any replies to the thread it will display as "Show results in replies/Comments". If the reply link contains any link or mention the UI of the page is disturbing and if contains plain text it is working as expected. Attaching the Screenshot for your reference.     Thanks, Abhishek Illindra        
Hi Team, I have found a very strange bug today, I think which need to be fixed asap in the Lithium community. Attached is the screenshot of the bug. Today when I was reviewing one of my idea from App, there are few comments added by @DerekG and ... See more...
Hi Team, I have found a very strange bug today, I think which need to be fixed asap in the Lithium community. Attached is the screenshot of the bug. Today when I was reviewing one of my idea from App, there are few comments added by @DerekG and @DanK to this idea and in the bottom of every comment I am seeing accept as solution link.  I was accessible to accept the idea and mark it as solution, where as there is no feature where we can accept it as solution for a product Idea and have the permissions to accept it. Please look into this bug and let me know if you need any help from me.   Thanks Parshant    
Hey Lithium,   I'm wondering why  {   cursor :   not-allowed ;} is being used on some of the pages here since the redesign, notably on the viewprofilepage. When hovering over someone's badges, their avatar or username, cursor:not-allowed is use... See more...
Hey Lithium,   I'm wondering why  {   cursor :   not-allowed ;} is being used on some of the pages here since the redesign, notably on the viewprofilepage. When hovering over someone's badges, their avatar or username, cursor:not-allowed is used, and it makes for an odd visual experience.   Maybe it's just me   😃
Hi Team,   I'm new to Lithium Community. We are planing to integrate community within android native app. Using SDK requires some credentials which can be obtained only through Admin Console. On searching upon this, came to know that admin right... See more...
Hi Team,   I'm new to Lithium Community. We are planing to integrate community within android native app. Using SDK requires some credentials which can be obtained only through Admin Console. On searching upon this, came to know that admin rights will be provided by the Lithium community team.  Kindly provide me the steps to gain access to admin console. Any help / guidance  is much appreciated.   Referred the link https://goo.gl/k9Zqiv   Thanks,  
Tags (1)
0 Kudos
I tried clicking on the Online Training link of https://community.lithium.com/t5/Knowledge-Support/ct-p/knowledgeandsupport and I got this error. I'm also seeing this when I try to view the Lithium Documentation.    After reading Why am I gettin... See more...
I tried clicking on the Online Training link of https://community.lithium.com/t5/Knowledge-Support/ct-p/knowledgeandsupport and I got this error. I'm also seeing this when I try to view the Lithium Documentation.    After reading Why am I getting ''access denied'' in some boards?, it seems this is being caused by my rank and status. FWIW, the company I'm with is a client and I'm trying to get up to speed on Lithium. Is there anything the admins can do to assist?
0 Kudos
Hi there, For some reason, I cannot connect my Facebook account to my Lithium Community profile. Twitter does work though. Any ideas what the problem might be? Cheers from Hamburg 🙂 Ulli P.S. I cannot connect Facebook to my Klout ... See more...
Hi there, For some reason, I cannot connect my Facebook account to my Lithium Community profile. Twitter does work though. Any ideas what the problem might be? Cheers from Hamburg 🙂 Ulli P.S. I cannot connect Facebook to my Klout app either.
Tags (2)
0 Kudos
Found bug showing error in component in Developer Documentation (registration_data) page. https://community.lithium.com/t5/Developer-Documentation/bd-p/dev-doc-portal?section=commv2&collection=registration_data
0 Kudos
hi,   Is it just me or has anyone else noticed that the spell check has gone from the editor? I've got very big sausage fingers and a spell check on bigger posts is helpful to me and others so they don't have to try and work out what I was actua... See more...
hi,   Is it just me or has anyone else noticed that the spell check has gone from the editor? I've got very big sausage fingers and a spell check on bigger posts is helpful to me and others so they don't have to try and work out what I was actually trying to say vs what my fat fingers typed. Lol    stephen 
0 Kudos
On some ideas with multiple pages of comments, I'm unable to see any comments after the first page.     This occurred in Firefox 45.0.1 and Chrome. Clearing cache/cookies did not make a difference.   Here are some ideas I noticed th... See more...
On some ideas with multiple pages of comments, I'm unable to see any comments after the first page.     This occurred in Firefox 45.0.1 and Chrome. Clearing cache/cookies did not make a difference.   Here are some ideas I noticed this on:   Automated quarantine moderation Threaded Private Messages Be able to schedule reports
I just noticed I don't have a spellcheck button in my text editor when writing comments on blogs. I also noticed there is no spellcheck button when writing a regular post (like this one) but the spelling is checked as I type. It isn't checked in the... See more...
I just noticed I don't have a spellcheck button in my text editor when writing comments on blogs. I also noticed there is no spellcheck button when writing a regular post (like this one) but the spelling is checked as I type. It isn't checked in the blog comments though.  
0 Kudos
The following article shows an unexpected error https://community.lithium.com/t5/Community-API-v2/Image-resource/ta-p/128367 browsing a bit further it seems quite a few community topic/article nodes are showing the same, i.e. also this: https:... See more...
The following article shows an unexpected error https://community.lithium.com/t5/Community-API-v2/Image-resource/ta-p/128367 browsing a bit further it seems quite a few community topic/article nodes are showing the same, i.e. also this: https://community.lithium.com/t5/Suggestions-for-our-community/Can-t-complete-community-profile-by-connecting-to-Klout/td-p/212605   The full error is: An Unexpected Error has occurred. Your request failed. Please contact your system administrator and provide the date and time you received the error and this Exception ID: 15A7AB48.
Currently, on the community homepage, I see this:     When I click on complete, and choose either the Facebook or Twitter options, I am redirected to an "unable to connect" page.   The redirect URL for Twitter that I see is as follo... See more...
Currently, on the community homepage, I see this:     When I click on complete, and choose either the Facebook or Twitter options, I am redirected to an "unable to connect" page.   The redirect URL for Twitter that I see is as follows:   https://localhost:5000/authhub/auth/twitter?redirectUrl=http://community.lithium.com/t5/integratedprofile/redirectionpage/klout-connect-method/twitter?dest_url%3Dhttp%3A%2F%2Fcommunity.lithium.com%2F&errorRedirectUrl=http://community.lithium.com/t5/integratedprofile/redirectionpage/klout-connect-method/twitter?dest_url%3Dhttp%3A%2F%2Fcommunity.lithium.com%2F&signature=GYCKv3l02RD2weAruG1H7I6rxxmwKPYxq0CWZ39C%2Ftg%3D&timestamp=1452702399369&company=LIA   Thanks!
Tags (1)
I'm still seeing duplicate notifcations in this community.   If I get Kudos, I see two nofictions.     I'm I"m #@mentioned, I see two notifcations.   This was previously reported.  Seems simple enough to fix considering the business Lith... See more...
I'm still seeing duplicate notifcations in this community.   If I get Kudos, I see two nofictions.     I'm I"m #@mentioned, I see two notifcations.   This was previously reported.  Seems simple enough to fix considering the business Lithium is in.
I noticed the Lithium Community homepage is broken this morning in Firefox 40x, IE 11, and Chrome. The sidebar components have been shifted and the blog components are missing. Opening in incognitio mode displays the homepage as expected.
I think I may have ranked up to Advisor rank.   Anyone else seeing a similar issue in their notifications?
Tags (1)
I just submitted an idea and got a double confirmation. Both with working URLs:
Maybe it's just my browser(latest Chrome, Win 8.1), but when I'm logged out, on page load, the FB connect button in the Lithium community header starts out normal and shrinks in front of my eyes. Is this how it's supposed to look?  
At top right of Community, when we're logged in, we see a block status indicators.   Username, pulldown, Avatar   space, Bell icon, # of unread Notifications, space, Envelope icon, # of unread Inbox Messages, Help.        All are ... See more...
At top right of Community, when we're logged in, we see a block status indicators.   Username, pulldown, Avatar   space, Bell icon, # of unread Notifications, space, Envelope icon, # of unread Inbox Messages, Help.        All are linked, except for # of unread Notifications.  This is inconsitent with the # of unread Inbox Messages, which is linked.   I find myself wondering why a non-zero numberical indicator won't click through to something as it does just to the right and on most other sites with notifications.    
I cllick Signin at the top and it signs me in automaticallyvia whatever cookies/oauth is arlready in effect.   Because clicking SignIn works....it shouldn't take me to the Sign In page.  But it does. waste of time
0 Kudos