cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Atlas Suggestions
We want this to be the best community it can possibly be! So let us know what you think, or how we can help improve your experience on Atlas. Please be sure to follow the Idea submission guidelines.
Hi! I just noticed that the support forum has odd ordering on posts - it's not evident which is the initial post and which are the replies, as the most recent reply seems to appear first. Perhaps this is a result of the way you display the most re... See more...
Hi! I just noticed that the support forum has odd ordering on posts - it's not evident which is the initial post and which are the replies, as the most recent reply seems to appear first. Perhaps this is a result of the way you display the most recent comment first on a support ticket? Example: https://lithosphere.lithium.com/t5/Support-Forum/Moderated-comments-not-captured-by-analytics/td-p/507022 - screenshot below. Cheers! - Caroline  
0 Kudos
You know what would be really cool? If I could submit a support case without getting the absolutely unhelpful "your post couldn't be submitted because of invalid html code" error. First - why is it I can't submit a post if I use bold, underline, o... See more...
You know what would be really cool? If I could submit a support case without getting the absolutely unhelpful "your post couldn't be submitted because of invalid html code" error. First - why is it I can't submit a post if I use bold, underline, or bullets? Totally ridiculous. Second - if you won't let me use any or one of the above, WHY IS IT IN THE TEXT EDITOR AS AN OPTION? Third - thanks for making me solve the mystery of whatever html code isn't accepted, instead of yielding an actually helpful error message. I totally have time in my day for this nonsense.  
There seems to be no way to delete a photo that has been uploaded to ones profile on this site. There should be a way to delete/remove photos. Steps to reproduce: - Log in, - Go to your profile (select "my profile" in top right corner) - select... See more...
There seems to be no way to delete a photo that has been uploaded to ones profile on this site. There should be a way to delete/remove photos. Steps to reproduce: - Log in, - Go to your profile (select "my profile" in top right corner) - select "upload an image" - upload a profile banner or a profile photo - browse every corner of the profile and settings areas and discover there is no option to allow any photo you uploaded to be deleted.   Please add a way for photos to be removed. 
Tags (3)
0 Kudos
Apologies if that has been reported but the Badges shown when hovering over a user in Who's online? are not accurate.  I think this might be specific to the signed in user since hovering, and reviewing badges of other users doesn't show a mismatch... See more...
Apologies if that has been reported but the Badges shown when hovering over a user in Who's online? are not accurate.  I think this might be specific to the signed in user since hovering, and reviewing badges of other users doesn't show a mismatch - my hover, and badges are incorrect only.  To reproduce:  Go to Lithosphere, and hover over anyone within Who's online? and make a note of their badges.  Click on the user to view their profile, and compare the badges shown when hovering, versus the badges shown on the users profile.  Mine for example shows the 500 solutions, 2000 likes, 350 topics, and 1500 replies.  The only badger I have thats accurate here is the CM Certified 
0 Kudos
Hi, The 'Load More' button is not working on the Home page https://lithosphere.lithium.com/. Clicking on it just causes the screen to jump and observed that a '#' is getting added to the URL. Thanks, Srujana.
All day today, I've been receiving multiple email notifications for new topics. It doesn't seem to be for edits, as they all come in at the same time when the new topic is posted. Anyone else seeing this today?
0 Kudos
Hi team! I just wanted to let you know that I am always a little confused about where to post my Lithium related questions. There are a number of boards that my questions could often fall into: Li Discussions Customer Connection Support Fo... See more...
Hi team! I just wanted to let you know that I am always a little confused about where to post my Lithium related questions. There are a number of boards that my questions could often fall into: Li Discussions Customer Connection Support Forum Strategy Developers (though that one is a bit more clear) What's the difference between these? I know Li Discussions and Strategy are public and the other two are customer-only. And maybe Support Forum is for more specific issues whereas Strategy is more general, and perhaps applicable beyond community to all of CX? In any case, the difference is subtle. If there's any clarification you could provide, I'd be most appreciative! Thanks! - Caroline
0 Kudos
@AndyK@ There is z-index css issue need to be fix on search options for subscribe and RSS feed options overlay with the tabs of results in search page. See SS      
0 Kudos
Search is overlapping in header in mobile devices for home page when header is scroll to sticky.      
Hi Team, On reply to discussion Rich Text Editor attributes properties not showing in community. See SS
0 Kudos
Hi Team,  Found this issue for float topic is no more working with the new Lithosphere Design. I have added  post to "float to top" from options menu but it still displays on the same order as it was earlier in discussion board. See screenshot... See more...
Hi Team,  Found this issue for float topic is no more working with the new Lithosphere Design. I have added  post to "float to top" from options menu but it still displays on the same order as it was earlier in discussion board. See screenshot attached: --- OOB "message-list" have that control for the messages. I Guess, The current new design is customized now in community which does not support this feature.  
0 Kudos
Hi Team, There should be a widget to show all my friends in profile page. Currently in Lithosphere I am not able to see my friends list in My Profile page.
0 Kudos
Banner appears on home page has margin from top which  left some white space between banner and header bar navigation. I  am using android mobile where I captured some screenshots for banner in home page.  
0 Kudos
Hi, When we edit our own post, at the bottom of the page where it display current version of the post giving reply component textarea see screenshot   lt should not be visible over here, as we are on edit post page and not in topicpage. a... See more...
Hi, When we edit our own post, at the bottom of the page where it display current version of the post giving reply component textarea see screenshot   lt should not be visible over here, as we are on edit post page and not in topicpage. and even I can also reply successfully from the same section.  
0 Kudos
Hi all,   We have created this thread to help collect all the technical feedback in one place to make it easier for tracking. Please check out our Hot fix and Updates article to find recent changes and other issues we are working on and let us k... See more...
Hi all,   We have created this thread to help collect all the technical feedback in one place to make it easier for tracking. Please check out our Hot fix and Updates article to find recent changes and other issues we are working on and let us know of any other issues you spot on this thread.   Cheers, Andy
Hi, When I hover-over my avatar, the card displays incorrect badges.  Strangely, this is happening when I view this as the current user. When someone else is viewing, the hover-over card displays the right badges. Please see screenshot attached. ... See more...
Hi, When I hover-over my avatar, the card displays incorrect badges.  Strangely, this is happening when I view this as the current user. When someone else is viewing, the hover-over card displays the right badges. Please see screenshot attached.           Also, attached screenshots of disturbed UI when uploading image here.         Thanks, Srujana.
0 Kudos
Hello!   request to have the ability to add  time zones:   (My Settings > Preferences) there is no Saskatchewan time zone.   On a Windows system the option is UTC-6:00 Saskatchewan   Thank you! JenniferP
@Samsung-Europe Still, access denied. I think I have to raise a ticket to support. 
0 Kudos
It seems Lithium rolled some permissions as I am not able to access the support forum and Idea section. I guess all users are experiencing the same behavior.  It redirecting to access denied page. 
Hi!   I just set up a signature here on the Lithium Community, but it's not showing up. Do I need to attain a higher rank, or something else? What are the eligibility criteria for displaying a signature here?   Thanks!   (P.S. it sure wo... See more...
Hi!   I just set up a signature here on the Lithium Community, but it's not showing up. Do I need to attain a higher rank, or something else? What are the eligibility criteria for displaying a signature here?   Thanks!   (P.S. it sure would be nice if the "Signature" field on the profile indicated whether or not you can actually use a signature, and what the permitted HTML tags are)
0 Kudos